Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Partners Week van de lentekriebels geven campagne vorm

Week van de lentekriebels

11/09/2017 - 13:09
Weekvandelentekriebels2018

Van 12 tot 18 maart 2018 is het Week van de lentekriebels. Opnieuw willen we leraren motiveren om meer en betere relationele en seksuele vorming (RSV) te geven. Dit schooljaar is het thema ‘versieren’. Vorige week kwamen de partners van de Week samen om de nieuwe campagne vorm te geven.

Partners Week van de lentekriebels 2018

Momenteel zijn er al 18 organisaties partner van de campagne. Deze partners zijn heel belangrijk! Ze zorgen niet enkel voor een breder draagvlak, ze helpen ook om de visie scherp te stellen en om de boodschap tot bij zoveel mogelijk mensen te verspreiden. 

Nieuwe huisstijl voor les- en campagnemateriaal

Vanaf nu heeft de Week van de Lentekriebels een nieuwe stijl. Dat zal je terugvinden op het lesmateriaal, in de filmpjes en ander campagnemateriaal.

Wat gaan we doen? 

Uit de brainstorm van het vorige Forum Jongeren Relaties en Seksualiteit waren enkele goede ideeën gekomen. Nu zijn de partners daarmee aan de slag gegaan. We brainstormden ook over de visie en de boodschappen die we in de campagne willen uitdragen. 

Wat kan jij doen? 

Ben je een non-profit organisatie die zich richt naar kinderen en/of jongeren? Wil je mee ijveren voor meer en betere relationele en seksuele opvoeding? Je kan nog altijd partner worden van de Week van de lentekriebels. Een overleg met de partners zal er vermoedelijk niet meer zijn voor maart 2018, maar je ideeën zijn welkom! Stuur een mailtje naar Wannes.Magits [at] sensoa.be

Meer info op Weekvandelentekriebels.be