Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Nieuwe schoolvoorstelling over sexting

31/05/2017 - 09:54
Toneel Sex Thing over SextingBron: O'kontreir

Op 30 mei ging een nieuwe schoolvoorstelling over sexting in première. De schoolvoorstelling is vooral geschikt voor het 2e, 3e en 4e jaar secundair onderwijs, alle richtingen.

Het verhaal van Anna

Een klasreünie. Iedereen is uitgenodigd behalve Anna. Jaren geleden stuurden haar klasgenoten een naaktfoto van haar de hele school rond. Haar aanwezigheid zou dus wel eens een boel pijnlijke herinneringen naar boven kunnen halen.

Maar Anna komt toch. Meer zelfs, ze neemt de microfoon en confronteert de zaal met haar verhaal. Anna spreekt het pubiek voortdurend aan als haar ex-klasgenoten. Op die manier kunnen ze niet anders dan in haar hoofd kruipen. Zo laat de voorstelling hen de impact van een schijnbaar onschuldige handeling als het doorsturen van een foto aan den lijve ondervinden.

O'kontreir in samenwerking met Child Focus

O'kontreir maakt de voorstelling in samenwerking met Child Focus. De schoolvoorstelling is vooral geschikt voor het 2e, 3e en 4e jaar secundair onderwijs, alle richtingen. Naar aanleiding van de voorstelling zullen Child Focus, Mediawijs, Jong & Van Zin, Mediaraven en Sensoa de krachten bundelen om materiaal voor scholen te maken. 

Waar en hoe boeken? 

Je vindt alle informatie over boekingen op de site van O'kontreir. Of mail naar boekingen [at] okontreir.be